Aplikujesz na ogłoszenie:
Wulkanizator - Monter opon

Miejsce pracy:
Gdynia

Formularz aplikacyjny

Dodaj pliki w formacie .doc lub .pdf *pola obowiązkowe

Załacz plik CV (Możesz dodać maksymalnie tylko 1 plik, do 2MB)
Nie masz dodanych żadnych plików

    Dane kontaktowe

    Pytania selekcyjne

    Obowiązek informacyjny

    1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest W.Z.’INWESTGUM’ z siedzibą w Gdyni, ul. Witomińska 13 ( dalej określany również jako „Administrator").


    2. Dane są przetwarzane na podstawie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L z 2016 r. nr 119, s. 1; „RODO") oraz ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych ( Dz.U. z 2018, poz. 1000 ) Z Administratorem można się skontaktować pisemnie na adres siedziby Administratora, wskazany w pkt.1.


    3. Dane osobowe będą przetwarzane w celu i w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia procesu rekrutacji na podstawie zgody. Zgoda może zostać cofnięta jednakże przetwarzanie wykonywane przed jej cofnięciem pozostaje zgodne z prawem.


    4. Dane osobowe będą przechowywane przez (...)Czytaj więcej >>
    Drogi Użytkowniku

    Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w serwisie treści do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez HRlink Sp. z o. o. (administratora) danych osobowych w celach marketingowych oraz analitycznych i statystycznych. Przez dalsze korzystanie, bez zmian ustawień w zakresie prywatności, z naszego Serwisu wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w swojej przeglądarce oraz uzyskać dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach w naszej Polityce Prywatności