Aplikujesz na ogłoszenie:
Operator(ka) maszyn produkcyjnych – branża drukarska

Miejsce pracy:
Myszków

Formularz aplikacyjny

Załącz plik (format *.doc lub *.pdf i rozmiarze do 2 MB):

CV

Załącz plik:

Załączony plik CV: Brak

Załącz dodatkowy plik

Załącz plik:

Załączony plik: Brak

Dane kontaktowe

Pytania selekcyjne

Obowiązek informacyjny

W związku z obowiązującymi przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych tj. Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 roku, jak również treścią Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że:

1. Administratorem danych osobowych jest PowerJobs Sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach 40-114, przy ul. Ks. Ściegiennego 3 (KRS 0000254883, NIP: 644-32-86-429, REGON 240367803).

2. Powyższe dane osobowe przetwarzane będą przez PowerJobs Sp. z o.o.– w zależności od udzielonych przez Panią/Pana zgód:
a. w celu udziału w aktualnej rekrutacji,
b. na poczet przyszłych rekrutacji prowadzonych,
c. w celu otrzymywania drogą mailową Newsletter’a wydawanego przez PowerJobs Sp. z o.o.,
d. w celu otrzymywania SMS z na(...)Czytaj więcej >>
Drogi Użytkowniku

Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w serwisie treści do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies oraz przetwarzaniu przez HRlink Sp. z o. o. (administratora) danych osobowych i jego Zaufanych Partnerów zdefiniowanych w Polityce Prywatności w celach marketingowych oraz analitycznych i statystycznych. Przez dalsze korzystanie, bez zmian ustawień w zakresie prywatności, z naszego Serwisu wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies w Twojej przeglądarce. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w swojej przeglądarce oraz uzyskać dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach w naszej Polityce Prywatności